Pâinea noastră cea de toate zilele


Noi știm că ne hrănim cu mâncare. Oare așa este?

circle-3Zâmbesc și îți reamintesc că sunt oameni care trăiesc fără mâncare inexplicabil de mult. Unii țin post negru foarte mult, neverosimil de mult,  iar alții trăiesc pur și simplu fără să mănânce cu anii.  Medicii ridică neputincioși din umeri când li se cere să explice astfel de fenomene. Mă refer la medicina alopată acum și zâmbesc din nou.

Bine, vei întreba: Și atunci de ce mâncăm? De ce nu stăm toți în lotus să ne hrănim cu KI, cu energie universală? Asta este o întrebare validă și de bun simț desigur. Răspunsul este simplu: ne hrănim cu mâncare pentru că e forma cea mai facilă de a îngloba energia vitală de la alții.  Ne hrănim cu ceva viu care conține energie vitală (sau KI). Sau mă rog, ar trebui să ne hrănim cu ceva viu pentru că hrana din ziua de azi conține din ce în ce mai puțină energie vitală.

Sistemul nostru digestiv, la fel ca la toate ființele vii e o țeavă prin care trec alte vietăți, de regulă mai jos în ierarhie decât noi.

Organismele vii practică acest sistem probabil până la etapa de dezvoltare în care încet-încet vor renunța treptat la a fura energia de la alții și se vor hrăni din ce în ce mai mult cu energie universală.

Asta nu o poate face orice vietate. Doar una care are un anumit grad de dezvoltare a conștienței. Probabil că următoarea etapă a omului va fi Omul de Lumină căruia i se va atrofia sistemul digestiv și va fi format din ce în ce mai puțin din materie și din ce în ce mai mult din lumină, energie de vibrație mai inaltă.

Probabil că o parte din extratereștrii care prezentau o lumină inexplicabilă au ajuns deja la acest stadiu.

Lăsând la o parte ce o să devenim într-un vitor îndepartat, îți sugerez să îți reamintești de acest articol atunci cand te hrănești. Să nu uiți să alegi o mâncare vie. Mai exact una care nu a murit demult și care mai are in ea energia de care ai nevoie. Sau măcar una care nu a fost procesată la temperaturi nepotrivite. Dacă e congelată și o dezgheți nu prea mai e cum era la început. Dacă o duci la 300 de grade celsius la fel. Daca o supui unui proces chimic la fel.

Cel mai simplu, ca să te orientezi, e să te întrebi cât de viu ai mai fi tu dacă ai păți ce a pățit mâncarea pe care o bagi în gură.

Poftă mare :)