Excesul de Dumnezeu nu dăunează grav sănătații


oitvPentru sănătatea dumneavoastră consumați minim două ore de internet zilnic, sau măcar două canale TV importante.

Consumați minim doi litri de lăcomie pe zi, indiferent de sursa ei, de preferat din mediile pe care le controlăm noi.

Ești obosit și îngândurat? De ce să îți refuzi un mic exces? Doar muncești ca un sclav pe plantație toată ziua.

Explorează lăcomia! Pentru că meriți!
Cumpară în fiecare zi câte ceva chiar dacă nu ai bani!
Dacă nu ai bani te rog visează! Cât mai mult și cât mai concret! La noi e mai ieftin. Doar acum! Trăiește clipa!

Știu că cele mai bune lucruri în viață sunt gratuite, însa nu uita că pentru restul există YourMastercard.

Trebuie neapărat să fii performant ca să reușești în viață! Cel mai bun! Să ai viața cea mai fericită! Acum!

Fată, termină cu prostiile, nu ai văzut ce se poartă? Uite cum poți arăta!!!

Ești bătrân și nu prea mai ai bani? Nu contează. Poți să fii tânăr și ferice doar dacă cumperi de la farmacia noastră. Dă-ne toată pensia ta. Și nu uita să rămâi conectat la viețile strălucitoare și interesante ale altora. Ne interesează părerea ta.

Cum? Nu mai ai ce să vorbești la telefon? Îți dau 10000 de minute, acum poți să vorbești și cu pisica vecinului când vecinul nu e acasă. EEEh?

Crezi că benzina ar trebui să se cumpere deja de la raionul de parfumuri scumpe? Nu contează. Cumpără-ți o mașină nouă! Uite ce ieftină e! Doar azi!

Hai că știi cine câstiga în seara asta la fotbal, pariaza!  Doar te pricepi, ce naiba. Sau măcar joacă un poker pe net! Când vei câștiga te asteptăm la banca noastră. Acum mai aproape de tine. Din ce în ce mai aproape de tine. Pe fiecare stradă.

Ești șomer și ai mulți copii? Un frigider mare și negru și un ceas deșteptător cu stație meteo e tot ce iți trebuie. Sigur ți-ar schimba viața! Sau o tigaie care gătește singură. Sau măcar gelul ăla, sau alea de masaj. Hai nu te mai gândi că nu ai bani. Dă-ne doar buletinul.

Ai vazut ce buze și-a pus aia? Hai că e penibil ăla cu noua lui nevastă. Dar de aia care umblă cu ăla, care a umblat cu aia, care are un copil cu ăla, ce zici? Nu-i așa că mai bine era înainte? Că ăștia cu partidul lor sunt niște nemernici? Uite, ai noștri ce bine s-au mișcat. Dar de accidentul ăla ai aflat? Lasă cartea aia, uite o muzică, un film misto, ai văzut cu cât au mancat ăia bătaie?? Și ăla ai auzit că se transferă la echipa aia până la urmă? Hai să gătim ceva gustos împreună mai bine. Nu vreei? Uite ce au descoperit ăștia despre extratereștri!! Hei!! nu mă asculți? Uite niște animăluțe drăguuuțe! Ha ha. Hai să râdem, să ne bucurăm.

Ce faci? Lasă cartea aia, uită-te în ochii mei când vorbesc cu tine, eu sunt, televizorul tau.

Te iubesc, nu mă stinge. Hai să adormim împreună.